Pesma se 18. juna vraća u Bajmok

0 209
Drugi po redu Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ doneće posle dosta vremena pesmu, kulturne sadržaje i veliki broj posetilaca u Bajmok, mesto nadomak Subotice koje je prepoznatljivost steklo po tragedijama koje su se poslednjih godina desile mladim ljudima, među kojima je bila i Tijana.

Tokom današnjeg gostovanja u emisiji „Mustre“ RT Vojvodine, Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, istakao je da ovogodišnji festival treba da unese radost u to malo vojvođansko mesto.
 
igor-juric-rtvojvodine1
 
Bogatim umetničkim sadržajem, takmičenjem dece koja izvode tradicionalnu muziku i nastupima velikih imena poput Predraga Mikija Manojlovića, Danice Krstić, Danice Maksimović, Branislava Lečića, Narodnog orkestra RTS-a, Bajmok će tokom tri festivalska dana, od 17. do 19. juna, poslati poruku „kulturom protiv nasilja“ kako glasi i oficijelni slogan ove jedinstvene manifestacije.
 
Posebno je naglašen koncert Tijane Bogićević, Alekse Jelića i Marka Robertsona u nedelju 19. juna od 19 sati, jer će to, kako je Igor Jurić rekao, biti prilika da mladi ljudi u Bajmoku posle dosta vremena, uživaju u kvalitetnim umetnicima.
 
– Ne želim da se uvek vraćam na tragediju koja je zadesila moju porodicu, želim samo da ova stvar preraste u nešto lepo i da svi budemo radosni i sretni, a ne tužni kada se festival održava, rekao je on u razgovoru sa voditeljkom „Mustri“, Ksenijom Balaban.
glas-andjela-tijana-juric-tijana-bogicevic
 
Ulaz na festival je besplatan, a ceo program pogledajte OVDE
 
Bojana Latinović

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti objavljen.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.