Donirajte i pomozite žrtvama trgovine ljudima

0 171

Nevladina organizacija ASTRA nedavno se uključila u takmičenje organizacije Global Giving sa ciljem da prikupi sredstva za pomoć žrtvama trgovine ljudima.

Kako bi donacije organizacije Global Giving bile dostupne i za žrtve trgovine ljudima u Srbiji, potrebno je da se za početak prikupi 5000 dolara koje će potom biti iskorišćene za direktnu pomoć žrtvama i dalje prikupljanje pomoći ovoj osetljivoj i ranjivoj grupi.

-Ovim putem želimo da zamolimo sve građane koji su u mogućnosti da doniraju novac za pomoć i oporavak žrtava. Takmičarski deo traje od 14. do 25. marta, ali postoji i „Bonus dan“ 17. marta gde se uplaćeni novac tog dana povećava za 20%, objasnila je ta organizacija.

Predlog projekta i link na kome možete podržati ASTRU u svojim naporima (klikom na opciju DONATE NOW) se nalazi ovde.

ASTRA je do danas radila sa 470 žrtava trgovine ljudima pružajući im pomoć i podršku u procesu oporavka koji je dug, težak i iscrpljujući. Žrtvama su potrebni različiti oblici pomoći-smeštaj, hrana, odeća i obuća, kao i plaćanje medicinskih pregleda, psihološke pomoći u procesu prevazilaženja traumatičnog iskustva, ali i pravne pomoći u sudskom postupku.

Ne postoji minimalan iznos donacije, stoga iz ASTRE pozivaju da donirate koliko god ste u mogućnosti i pomognete žrtvama različitih oblika eksploatacija. Vaša donacija nekome omogućava rešavanje osnovnih životnih problema.

astra

Ostavite odgovor

Vaš email neće biti objavljen.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.